New Year’s resolutioner om aktiemarkedet investorer

Det er på dette tidspunkt hvert år, når vi foretager Nytårsforsætter, for at mindske kløften mellem hvor vi er i dag, og hvor vi ønsker at være i fremtiden. At have været i stand til at tale med tusindvis af investorer i de sidste fem år, har jeg samlet en liste over mine foretrukne New Year’s resolutioner, der vil hjælpe aktiemarkedet investorer, uanset hvilken vej markedet går i år.
1 reducere omkostningerne
Mens de fleste investorer fokuserer på hvordan at tjene flere penge på aktiemarkedet, er det lige så vigtigt at forsøge at reducere dine udgifter til investering. Som enhver god CEO, skal du fokusere på at få den bedste værdi muligt for hver dollar du bruger. Selv om det ville være spændende at finde et område, hvor du kan spare en stor sum penge, er det ofte de lidt udgifter, der flyver lige under vores mentale radar, ende med at koste os mest. Holde øje med provisioner, gebyrer og transaktionsgebyrer. Uanset om du bruger $49, $29, $19 eller endda $9.99, til at gøre en handel, i sidste ende får du præcis det samme resultat.
2 Tænk småt
Koncentrere sig om at ramme singler, ikke hjem kører. Alle har drømme om at gøre det store i aktiemarkedet. Men quest at ramme en stor home run ofte kommer på bekostning af at drage fordel af markeder indre evne til at stige på lang sigt. Hvis du kan bare øge værdien af din portefølje af kun en ekstra 1% om året, kan det ende med netting du hundredtusindvis af dollars i ekstra fortjeneste på lang sigt. En $500.000 portefølje, tjener 4%, vil være værd $1,095,561 i 20 år. Tilføje yderligere 1%, og du vil øge dit udbytte af en yderligere $231,000.
3 brand din gensidig fond selskab
Ifølge den seneste optælling er der over 10.000 investeringsforeninger i Nordamerika, hvilket betyder, at der er flere gensidige fonde end bestande. Hvorfor er der så mange? En gensidig fond selskab er en af de mest indbringende virksomheder at starte med lidt eller ingen risiko. Det er grunden til, at hver bank, forsikringsselskab, maeglerhonorar selskab og finansiel institution i verden, også sælger gensidige fonde. Og som historien fortæller os, manglende ydeevne hindrer ikke en gensidig fond virksomhedens evne til at lykkes, som det ville i sige en virksomhed som et medicinalfirma, eller et energiselskab. Husk grundlag for gensidig fond selskab er at investere med andre folks penge, og opkræve dem for at gøre dette. Og de gør det, mens sjældent nogensinde slå aktiemarkedet indekser.
I den tidligere beslutning kiggede vi på hvordan en stigning på 1%, i din tilbagevenden kunne tjene dig en ekstra $231,000. Dette er den samme 1% afkast, som investeringsforening selskaberne håber at skimme off din portefølje over de næste 20 år.
Kan du fortælle dig selv, i de næste 60 sekunder, hvorfor du har at gøre med din nuværende gensidig fond selskab? Er det på grund af det ovennævnte gennemsnit vender tilbage? Er det på grund af den lavere end gennemsnitlige gebyrer? Hvis ikke, så du kan blive hængende med sine $231,000 gorilla sidder på dine skuldre for de næste 20 år.
Hvis du ikke ønsker at fyre din investeringsforening virksomhed, derefter, du muligvis få ved bare at være mere selektive i de midler, som du vælger fra deres fond familie. De fleste investeringsforening virksomheder tilbyde i dag nu “indeksfonde” på et lavere udgift forhold end deres normale “Managed” midler. Historisk, indeks fonde, vil udkonkurrere administrerede midler i det lange løb. I mange tilfælde, bør du kunne spare mindst 1% på din årlige gebyrer.
Den mere ekstreme løsning, men mere og mere populære, ville være at flytte fra gensidige fonde til at udveksle handlede midler.
Exchange traded midler, eller ETF’S, er meget lig gensidige fonde, men handel, ligesom bestande. Faktisk er nogle af de store børshandlede fonde nu nogle af de mest populære bestande handles på de større indekser.
4 investere i en gensidig fond selskab
Den bedste måde at tjene penge i investeringsforeninger, er at investere i en gensidig fond selskab.
5 undgå publikum
Mange mennesker gemme deres pensionering ved at gøre regelmæssige månedlige bidrag. Dette er sandsynligvis den bedste måde at spare på lang sigt. Desværre, de fleste mennesker gør dette bidrag i slutningen af måneden. Med så mange nye penge ind på markedet i slutningen af hver måned, vil lagre ofte handel højere for et par dage før, og et par dage efter månedsafslutning, hvilket betyder at du kan ende med at betale højere priser. Prøv at flytte dit bidrag dato til midten af måneden og undgå måned udgangen prispres.
6 vente aldrig på hvorfor
Har du nogensinde prøvet at fortælle en tre-årig til at gøre noget? Uundgåeligt, deres svar vil være en ét ord svar, “Hvorfor?”. Nå, det ser ud som vi aldrig mister den barnlige nysgerrighed, der får os til at svare på en instruktion, ved at stille spørgsmålet hvorfor.
Desværre, aktiemarkedet er ikke for vane at fortælle os, hvorfor vi skal gøre noget på det tidspunkt, vi skal gøre det.
Hvis du har ventet på at gribe ind i markedet, og at lejligheden byder sig, ikke stoppe og kigge efter svaret på spørgsmålet hvorfor. Tage aktion først, og svaret på spørgsmålet hvorfor kommer senere.
Hvorfor sælge Enron? Hvorfor sælge Taser? Hvorfor sælge Krispy Kreme? Hvorfor sælge General Motors?
7 lære dygtighed af sælger
Vi lever i et samfund, hvor vi er født og opdrættet til at være shoppere. Fra tid vi vågner om morgenen, indtil vi gå til at sove om natten, vi bliver bombarderet med beskeder, der fortæller os at købe, købe, købe. Så er det ikke underligt, at investorer finder, at det er meget nemt at købe aktier, men føle sig utilpas, når det drejer sig tid til at sælge dem. Sælger bør være om at tage overskud, eller undgå tab. Det bør ikke være om at være rigtigt eller forkert. Nogle af de største investorer i verden, mere end de er rigtige tager fejl. Men når de er forkerte, de sælge hurtigt og reducere deres tab og risici. Og når de har ret, de holde så længe som muligt, indtil markedet fortæller dem at sælge.
Når aktiemarkedet faldt i 2000, investorer har ikke miste penge, fordi de ikke vidste, hvad bestandene til at købe, de tabte penge, fordi de ikke vidste, hvornår man skal sælge.
8 den ene vil nu senere blive sidste
Det var næsten 40 år siden, da den berømte sanger/sangskriver, Bob Dylan, skrev de berømte ord “det første man nu vil senere blive sidste”. Naturligvis, Mr. Dylan var ikke henvise til aktiemarkedet, men han kunne have været. Som et samfund elsker vi succes. Vi elsker at følge og tilbede vindere i næsten enhver sektor i samfundet, herunder vindere i aktiemarkedet. Desværre, det er meget sjældent, at du ser en vinder, gentage sin præstation, år efter år.
Hvad var den bedst ydende materiel, gensidig fond eller sektor sidste år, vil ikke være den bedst ydende materiel, gensidig fond eller sektoren i år.
Ikke jage succes. Køb sidste år klarer sig bedst noget, kunne være en af de mest kostbare investeringer fejl du nogensinde gøre.
9 styre hvad du kan administrere
Når en baseball coach går ud, på banen, er han styre spillerne på sit hold eller tilskuere på tribunerne?
Når du ser på aktiemarkedet, forsøger du at administrere alle bestande i aktiemarkedet, eller er du prøver at administrere din udvalgte gruppe af bedre end gennemsnitlige aktier, ETFS og gensidige fonde?
Der er en logisk grund hvorfor der er kun så mange spillere på et sportshold; Derfor er der kun så mange soldater i en deling; og hvorfor er der kun så mange mennesker, der arbejder for et tilgodehavende regnskabschef.
Dit mål bør være at holde listen over de ting, som du følger så små som muligt.
Hvis du efter flere bestande end formanden har pladser af hans kabinet bord, du sandsynligvis efter alt for mange.
Har et godt nytår og alt bedst til dig og din familie i 2006.
Stephen Whiteside

One thought on “New Year’s resolutioner om aktiemarkedet investorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *