Hvordan kvalificerer jeg mig til en virksomhed lån?

Lån er den mest almindelige enkeltkilde til finansiering, uanset om køber et hjem, en ejendomsfinansiering, afbetale gæld eller finansiere en collegeuddannelse. Før nærmer sig en långiver at se, om du er berettiget til et lån, uanset om dit kredit score er ideelle eller meget dårlig, det er en god idé at forstå så meget som du kan om de faktorer, som en långiver vil tage i betragtning ved vurdering af din situation og dine position en s en låntager. Berettiget til et lån kan være meget lettere, når du har og forstå alle disse faktorer.
For at kvalificere sig til et lån, vil en bank eller anden långiver undersøge et par nøglepunkter om dig.
1. evne til at tilbagebetale lånet.
Først og fremmest, når berettiget til et lån, skal en långiver være forsikret at du har mulighed for at tilbagebetale de penge, der er lånt, og at du er troværdig nok til at gøre dine betalinger. Långivere vil se din cash flow og om muligt en sekundær ressource, såsom sikkerhedsstillelse. Din kredit score hjælpe dem afgøre, om du har betalt kreditkort og andre lån. Långivere tjekke din kredit score at se, hvis du har foretaget dine betalinger til tiden, og at se, hvis du har misligholdt eventuelle kreditorer. Hvis du ansøger om en virksomhed lån, gerne långivere se en virksomhed, der har eksisteret i lang tid, og at det har været rentabel i lang tid. Kvalificere sig til et personligt lån eller et realkreditlån er meget det samme. Hvis du har en kredithistorie, der viser, at du har betalt dine regninger, og du har en lind strøm af indtægter kommer ind i dit budget, er chancerne gode, at lånet vil blive godkendt. Hvis dit kredit er tvivlsom, men kan det være til gavn at søge en l!
karabinhage med speciale i lån til personer med dårlig kredit.
2. kredit historie.
Som nævnt, den første ting, en långiver vil gøre for at afgøre, om en individuel, kan par, eller business kvalificere til et lån er at trække deres kredit rapport, normalt fra Experian, Equifax, Transunion eller en anden mindre kredit-bureauet. Derfor, før du nærmer dig en långiver, eller endda begynde at forberede at anmode om et lån og se om du er berettiget til et lån, Sørg for din kredit score er så højt som muligt. Få en kopi af din kredit rapport fra hver af disse tre kredit-bureauer. Gennemgå hvert element i rapporten omhyggeligt, og at du finde rapportere fejl. For eksempel, hvis du har været igennem en skilsmisse og et lån var placeret i din ægtefælles navn, anmode om, at varen bliver fjernet fra din rapport ikke afspejler den nuværende historie af dette særlige lån. Watch for varer, der ikke kan være dit, også. Identitetstyveri og identitet fejl er fælles, og det er vigtigt at beskytte din kredit og fjerne noget, der simpelthen ikke hører hjemme på din rapport. Når en tvist er gemt, den!
fordringshaveren har 30 dage til at reagere på kredit-bureauet. Hvis ingen svar er modtaget, varen skal fjernes fra din kredit rapport, og din kredit score vil stige. Kontroller dit navn, CPR-nummer og adresse øverst i hver betænkning for at sikre de er korrekte. Kontakt hver enkelte kredit bureau med spørgsmål og tvister før fastlæggelse af, om du er berettiget til et lån.
Berettiget til et lån kan også være et spørgsmål om at være ærlig, uanset kredit score. Hvis din kredit score faldt en skilsmisse, medicinsk krise eller job tabt, og disse problemer er blevet løst, kan du stadig nemt berettiget til et lån ved at forklare disse begivenheder til långiveren. Dårlige ting ske med gode folk, så være ærlig og forklare nærmere disse spørgsmål skriftligt og indsende disse oplysninger sammen med din låneansøgning til at bestemme, om du er berettiget til et lån.
3. egenkapital.
Långivere spørger ofte om lighed når berettiget til et lån, især hvis lånebeløbet er stor, såsom at konstruere en ny bygning for erhvervslivet eller købe en hjem. I disse tilfælde, bygning eller hjem selv kan være sikkerhedsstillelsen, og egenkapitalen er bygget ved at tilbyde långiver en udbetaling. For at kvalificere sig til et lån, være parat til at tilbyde egenkapital, enten med en udbetaling eller anden form for sikkerhedsstillelse.
Hvis din kredit score er høj, og hvis du aldrig har haft nogen finansielle vanskeligheder, hvortil der ydes et lån bør være en forholdsvis simpel proces. Hvis du har haft finansielle udfordringer eller ekstreme finansielle vanskeligheder i fortiden, være parat til at give forklaring på disse problemer til långiveren, når at finde ud af om du er berettiget til et lån. Opsøge en långiver har specialiseret sig i dårlig kredit lån, hvis din kredit score er for lavt for en konventionel lån. Du kan finde, at ved at søge disse långivere, vil du nemt berettiget til et lån.
Uanset din kredit score, altid sørge for at lån betalinger passer ind i dine nuværende personlige eller forretningsmæssige budget nemt, og gøre dette før fastlæggelse af, om du er berettiget til et lån. Ikke foretager betalinger til tiden kan resultere i uønskede mærker på din kreditrapporter, at reducere din kredit score og gør det vanskeligt at opnå fremtidige lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *