10 tips til at investere i nødstedte eller afskærmet egenskaber

1. Søg på world wide web for nødstedte eller afskærmet egenskaber som udgangspunkt. Brug en professionel EJENDOMSMÆGLER til at identificere store afskærmning tilbud for dig. Du kan blive en succes på at søge på nettet på din egen, men husk på, nogle af oplysningerne er forældede, nogle kan være forkert, og nogle af de tilgængelige egenskaber vises ikke selv. En EJENDOMSMÆGLER abonnerer opdaterede MLS programoversigter og kan tilbyde dig de mest aktuelle oplysninger.
2. Hvis du søger selv for nødlidende ejendomme og indkøb fra den sælgende agent, betaler du en provision for en person med interesse. Få objektivitet i forbindelse med salg ved at arbejde med din egen EJENDOMSMÆGLER. Du vil ikke betale mere. Teknisk, alle arbejder for sælger, da de betaler Kommissionen.
3. med nødstedte eller afskærmet egenskaber er tiden essensen. Købere skal lukke på den dato, der er angivet af agenturet, og kan ikke lukke efter dette uden sanktioner for $25-200 pr. dag.
4. det tager 1-3 uger at kvalificere et lån. Hvis du er godkendt til et lån, skal du kontrollere, du er kvalificeret af din långiver hurtigst muligt. Hvis du betaler kontant, skal visse midler er til rådighed. Hvis finanser i orden, vil EJENDOMSMÆGLER derefter indsende et tilbud. Når tilbuddet accepteres af både sælger og køber, forelægger EJENDOMSMÆGLER ratificeret kontrakten til långiver og afsluttende agent. Disse trin vil begynde processen med en vellykket fast ejendom transaktion.
5. Når du køber en nødlidende ejendom, får altid 3-4 bud fra forskellige entreprenører til at anslå udgifterne til reparationer, hvis du ikke har planer om at gøre arbejdet selv.
6. Hvis du vil sælge ejendommen efter rehabilitere det, spørge din EJENDOMSMÆGLER til forskning lignende egenskaber i kvarteret at fastslå markedsprisen.
7. holde rigelige poster for skattefradrag. Eventuelle udgifter i forbindelse med køb, reparation eller vedligeholdelse af ejendommen kan kvalificere. Omhyggelig poster er nøglen til en rentabel fast ejendom venture.
8. den titel, du modtager efter indkøb af en nødlidende eller afskærmet ejendom er en særlig garanti gerning i stedet for en generel garanti gerning. Nogle købere er foruroliget over dette, men der er ingen grund til at bekymre dig. Køb af titel forsikring beskytter køberen. Hver långiver køb forsikring for at beskytte lån. Tekstning forsikring bør opnås ved ejendom køberen. Det er altid tilbudt af den afsluttende agent. Overvej at bruge en advokat i stedet for en overskriftsalternativer virksomhed som din afsluttende agent. En advokat er kun $50-75 mere end en overskriftsalternativer selskab. En ejendomsmægler advokat kan afhjælpe enhver situation, der måtte opstå. Derfor er de mere effektiv repræsentanter på tid følsomme afskærmning egenskaber.
9. afskærmning egenskaber kræver særlige addendums og særlige kontrakter af den enkelte bank og HUD office (hvis relevant).
10. afskærmning egenskaber er potentielt den mest rentable, men kræver mest opmærksomhed for detaljer. En EJENDOMSMÆGLER oplevet i afskærmning tilbud er meget ønskeligt, fordi papirarbejdet skal være for at indsende en ordentlig bud, og aktualitet er afgørende.

One thought on “10 tips til at investere i nødstedte eller afskærmet egenskaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *